terima kasih atas khidmat dan jasamu

image

assalamualaikum

sekadar ngomelan..
radio pertama yang aku beli sendiri telahpun tidak berfungsi..
terima kasih atas jasa baktimu selama 12 tahun berkhidmat denganku..

sony walkman wm-gx414 (1999 – 2011)
lepas ni dah tak dapatlah kami sekeluarga layan siaran ikim.fm denganmu lagi 🙁

wassalam

7 thoughts on “terima kasih atas khidmat dan jasamu

  1. dei, ikim.fm boleh didapatkan dengan internet radio lah…. yang dah rosak tu, biarlah dia berehat. buat spare part, atau buat collector item ajelah… masuk dalam balang plastik, taruh tag… buat muzium… 🙂

    1. masalahnya internet radio kena on laptop plak..
      unifi takde internet radio..

      pada aku..
      on laptop tak berbaloi..
      takkan aku nak letak laptop kat meja makan kat dapur..??

      kalau radio tu aku letak atas peti ais je 😉

    2. Nun Jim Mim Ya aku on ikim guna handphone… handphone aku kecik dan ringan dari walkman kau tu rasanya. sedangkan handphone aku yang tak berapa canggih tu pun ringan dari walkman, inikan pula handphone kau.. kan kan kan (pepagi ajak gaduh dengan najmi…awwww manjanya) (crimpin tools dan etc etc jangan dilupa…kaaaaaa kaaa kaa)

    3. masalahnya….
      aku tak guna data kat tepon aku..
      sebab aku rasa tak berbaloi-baloi..
      opis tenet..umah tenet..on the go pun nak tenet gak ke..?? :p

      crimping tools kena mintak dengan jalak…
      hang dah ngorat jalak ke belum..??

    4. Nun Jim Mim Ya aik, tepon canggih kau takde tuner ka? game angry bird loaded, kamera canggih, tuner takde? hins hins hins…

      kau ngorat lah dia untuk aku, boleh touching… aku setakat dapat bisik kat telinga aje, nafas pun tak sampai kat bulu telinga dia… kalau kau yang dah sebelah dalam baris saf siap boleh singgul, lagi touching. sila ngorat dan pau RJ45 sebeban (alakadar) untuk preparation kut kalau perlu barang ada dalam tangan.

Sudikanlah lontar komentar anda :)